Kotihoidon tuen kuntalisän yhteys lapselle valittuun hoitomuotoon ja äitien taustatekijöihin - Peltola, Jaana (2018)
Tässä tutkimuksessa tutkittiin, mitkä äitien taustatekijät olivat yhteydessä kotihoidon tuen kuntalisän käyttöön. Lisäksi selvitettiin, onko kotihoidon tuen kuntalisän saannin mahdollisuus yhteydessä lapselle valittuun hoitomuotoon ja äidin kotihoidon tuen käyttöön.