Mikropalveluiden ja konttien soveltuvuus toiminnanohjausjärjestelmien toteutuksiin - Niemeläinen, Henri (2018)
Toiminnanohjausjärjestelmät ovat keskeisessä osassa suurten yritysten toimintaa, mutta yhä pienemmät yritykset ovat ottaneet niitä käyttöönsä. Toiminnanohjausjärjestelmät ovat tyypillisesti olleet suuria järjestelmiä joiden käyttöönotto ei ole ollut riskitöntä. Pienempien yritysten osalta myös toiminnanohjausjärjestelmille asetetut vaatimukset ovat poikkeavia suurista yrityksistä, joten tämä tutkielma tuokin esiin näkökulman toteutuksiin uusilla teknologioilla. Toiminnanohjausjärjestelmien toteutusta mikropalveluiden ja konttien avulla ei ole tutkittu, mutta tämä tutkielma pyrkii tuomaan esille mahdollisia toteutustapoja sekä niiden haittoja ja hyötyjä.