Mitä työhön perehdyttäminen on?: Vuorovaikutuksen näkökulma - Rantala, Heidi (2018)
Tässä tutkielmassa tarkasteltiin työhön perehdyttämistä siihen kytkeytyvien ilmiöiden avulla. Tutkielman tavoitteena oli ymmärtää, mitä työhön perehdyttäminen on ja millainen on vuorovaikutuksen rooli osana työhön perehdyttämistä.