How have EFL textbook vocabulary materials changed from 1991 to 2016? - Vikla, Viivi (2018)
Valtakunnallinen opetussuunnitelma määrittää englannin kielen opettamisen keinoja ja aiheita joita opetuksessa käydään läpi. Valtakunnallista opetussuunnitelmaa täten myös päivitetään tietyin aikavälein ja siitä tehdään paremmin nykyaikaa vastaavaa, täten myös tavat joilla sanastoa opetetaan muuttuvat. Sanaston oppiminen kielessä ei tarkoita kuitenkaan vain sanan tietämystä, vaan myös sanan eri merkityksien ja idiomien