Pastaa ja perspektiiviä : tapaustutkimus kansainvälisyyden merkityksistä nuorten kansainväliseen ryhmätapaamiseen osallistuneiden kerronnassa - Hotari, Satu (2018)
Tässä maisterintutkielmassa tarkastelen kansainvälisyyden merkityksiä. Tutkimuksen aineistona on neljän EU:n Nuoriso-ohjelman mukaiseen kansainväliseen ryhmätapaamiseen teini-ikäisenä osallistuneiden haastattelut. Haastattelut on toteutettu vuosien 2006 ja 2015 välillä 3-4 kertaa kunkin informantin kohdalla. Lisäksi olen reflektoinut autoetnografisesti omia kokemuksiani EU:n tuella toteutetun nuorisotoiminnan järjestäjänä ja analysoinut nuoriso-ohjelman opaskirjaa ja tarkastelemieni hankkeiden loppuraportteja.