_version_ 1799745830206308352
annif_keywords_txtF_mv kemia opetus monialaisuus opetusmenetelmät biokemia
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p1801 http://www.yso.fi/onto/yso/p2630 http://www.yso.fi/onto/yso/p4217 http://www.yso.fi/onto/yso/p988 http://www.yso.fi/onto/yso/p1375
author Laasala, Riku
author2 Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Kemian laitos Department of Chemistry Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Kemian opettajankoulutus Teacher education programme in Chemistry 4034
author_facet Laasala, Riku Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Kemian laitos Department of Chemistry Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Kemian opettajankoulutus Teacher education programme in Chemistry 4034 Laasala, Riku
author_sort Laasala, Riku
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Kemian laitos
faculty_txtF Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
first_indexed 2019-08-19T08:21:55Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Keitti&#xF6;kemian soveltaminen kontekstil&#xE4;ht&#xF6;isess&#xE4; monialaisessa kemian opetuksessa</title><creator>Laasala, Riku</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Kemian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Chemistry</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Kemian opettajankoulutus</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Teacher education programme in Chemistry</contributor><contributor type="oppiainekoodi">4034</contributor><subject type="other">keitti&#xF6;kemia</subject><subject type="other">monialainen osaaminen</subject><subject type="other">integraatio</subject><subject type="other">kontekstil&#xE4;ht&#xF6;inen oppiminen</subject><subject type="other">karamellisaatio</subject><subject type="other">maillard-reaktio</subject><subject type="other">molekyyligastronomia</subject><subject type="yso">kemia</subject><subject type="yso">opetus</subject><subject type="yso">motivaatio</subject><subject type="yso">kokeellisuus</subject><subject type="yso">tunteet</subject><subject type="yso">aistinvarainen arviointi</subject><subject type="yso">kemiallinen koostumus</subject><available>2018-06-07T07:27:46Z</available><issued>2018</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/58420</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201806073082</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201806073082</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/58420/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201806073082.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201806073082.pdf" type="application/pdf" length="5454288" sequence="1"/><recordID>123456789_58420</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_58420
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:04:31Z
main_date 2018-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2018
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/58420\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201806073082.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201806073082.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 4034
publication_first_indexed 2018-08-19T08:21:55Z
publishDate 2018
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Laasala, Riku Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa keittiökemia monialainen osaaminen integraatio kontekstilähtöinen oppiminen karamellisaatio maillard-reaktio molekyyligastronomia kemia opetus motivaatio kokeellisuus tunteet aistinvarainen arviointi kemiallinen koostumus
subject_txtF Kemian opettajankoulutus
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_58420&index=0&size=large
title Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa
title_full Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa
title_fullStr Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa
title_full_unstemmed Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa
title_short Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa
title_sort keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa
title_txtP Keittiökemian soveltaminen kontekstilähtöisessä monialaisessa kemian opetuksessa
topic keittiökemia monialainen osaaminen integraatio kontekstilähtöinen oppiminen karamellisaatio maillard-reaktio molekyyligastronomia kemia opetus motivaatio kokeellisuus tunteet aistinvarainen arviointi kemiallinen koostumus
topic_facet aistinvarainen arviointi integraatio karamellisaatio keittiökemia kemia kemiallinen koostumus kokeellisuus kontekstilähtöinen oppiminen maillard-reaktio molekyyligastronomia monialainen osaaminen motivaatio opetus tunteet
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/58420 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201806073082
work_keys_str_mv AT laasalariku keittiökemiansoveltaminenkontekstilähtöisessämonialaisessakemianopetuksessa