Taiteilijajäämistöjen haasteet : esimerkkitapauksena Liisi Beckmannin jäämistö - Meronen, Minna (2018)
Tutkielmani tavoitteena on taiteilija ja muotoilija Liisi Beckmannin taiteilijajäämistön kautta tuoda esiin erityispiirteitä ja haasteita, joita fyysisiin taiteilijajäämistöihin ja niiden käsittelyyn yleisesti liittyy. Lisäksi tutkin mahdollisuuksia taiteilijajäämistöjen käsittelyprosessien kehittämiseen, ja tarkastelen museoiden, arkistojen ja taiteilijajärjestöjen roolia tähän liittyen.