Sosiaali- ja terveydenhoitoalan työntekijöiden perehdyttäminen vuorovaikutuksen näkökulmasta - Lius, Katriina (2018)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena oli tarkastella sosiaali- ja terveydenhoitoalalla työsuhteensa aloittavien uusien työntekijöiden perehdyttämistä vuorovaikutuksen näkökulmasta. Tutkimuksessa tarkasteltiin perehdytyksessä ilmenevää vuorovaikutusta sekä perehdyttäjän että perehdytettävän näkökulmasta. Perehdytyksissä vuorovaikutusta tarkasteltiin tiedon rakentumisen, vuorovaikutussuhteiden muodostumisen sekä organisaatiokulttuuriin tutustumisen kautta.