Vapaaehtoistyöntekijöiden sitoutumista tukeva johtajuus - Laitinen, Heini (2018)
Vapaaehtoistyöntekijät eivät sitoudu vapaaehtoisorganisaatioon täysin pyyteettömästi, vaan heillä on erilaisia odotuksia organisaation suhteen. Tämän kirjallisuuskatsauksen tavoitteena on jäsentää ja arvioida sitä, mitä vapaaehtoistyöntekijöiden sitoutumisesta ja johtajuudesta tiedetään kansainvälisen tutkimuskirjallisuuden perusteella.