Liikaa testosteronia? : vakavan viihteen sukupuoli ja tragikoomisen romaanihenkilöhahmon rakentaminen - Laakso, Moona (2018)
Millainen on moderni tragikoominen henkilöhahmo ja mitä tekemistä sukupuolella on asian kanssa? Voiko nainen olla vakavasti otettava, tragikoominen sankaritar? Väitän, että kirjoittamalla tragikoomisen naishahmon naisen elämästä kertovaan romaaniin, syntyy helposti naisille suunnattua viihdekirjallisuutta eikä vakavasti otettavaa kirjallisuutta, joka voitaisiin luokitella tragikomediaksi.