Veren leukosyyttien telomeerien pituuden yhteys alaraajojen lihasvoimaan ja voimantuottotehoon - Herranen, Päivi (2018)
Herranen, P. 2018. Veren leukosyyttien telomeerien pituuden yhteys alaraajojen lihasvoimaan ja voimantuottotehoon. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, gerontologian ja kansanterveystieteen pro gradu -tutkielma, 58 s.