”...ei se oppiaine oo niin tärkee, et aina löytyy aikaa sille ryhmäyttämiselle” : luokanopettajien antamia merkityksiä opetusryhmän ryhmäyttämiselle - Hakkarainen, Tiina; Kämäräinen, Tiia (2018)
Hakkarainen, Tiina & Kämäräinen, Tiia. 2018. ”…ei se oppiaine oo niin tärkee, et aina löytyy aikaa sille ryhmäyttämiselle” - Luokanopettajien antamia merkityksiä opetusryhmän ryhmäyttämiselle. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. 81 sivua + lähteet ja liitteet.