"I'll make a man out of you" - Mieskuvat ja maskuliinisuus Disneyn animaatioelokuvassa Mulan - Mäenpää, Milla (2018)
Tutkin tässä kandidaatintyössä mieskuvia ja maskuliinisuutta Disneyn animaatioelokuvassa Mulan (1998).