Nuorten kokemuksia kasvamisesta vähävaraisessa perheessä - Asunen, Marjo-Riitta (2018)
Tarkastelen maisterintutkielmassani nuorten kokemuksia kasvamisesta vähävaraisessa perheessä, millaista arkea nuoret kuvailevat ja miten vähävaraisuus vaikuttaa nuoren toimijuuteen ja sosiaaliseen identiteettiin. Aineistoni koostuu erään nuorille suunnatun verkkolehden keskustelupalstan keskusteluista, joissa käsitellään vähävaraisuutta ja kokemuksia kasvamisesta vähävaraisessa perheessä.