Visual Thinking Strategies -menetelmän toimivuus — keskeiset havainnot museovierailutilanteesta Generation -taidenäyttelyssä - Heikkinen, Henna (2018)
Tutkielmassa tarkastellaan Visual Thinking Strategies -menetelmän toimivuutta museovierailutilanteessa Generation -taidenäyttelyssä Jyväskylän taidemuseo Holvissa.