Jokainen ihminen on laulun arvoinen – toivelauluja muistisairaan ikäihmisen kotona - Ryösö, Hilla (2018)
Tutkimuksen tehtävänä on tarkastella yhdessä laulamisen mahdollisuuksia kotona asuvien muistisairaiden ikäihmisten osallisuuden edistämisessä. Tutkimuksen lähestymistapa on etnografinen, ja tutkimuksen aineiston muodostavat viisi muistisairautta sairastavaa ikäihmistä Jyväskylästä. Tutkimuksessa kuvataan, mitä etuja musiikilla kuntouttavassa käytössä on, millaisia osallisuuden muotoja lauluhetket mahdollistavat ja millainen toiminnallinen menetelmä yhdessä laulaminen ylipäätään on.