Uusi julkishallinta liikuntapalveluissa : Kaupunki- ja järjestötoimijoiden verkostot työelämän ulkopuolella oleville aikuisille tarjolla olevien liikuntapalveluiden tuotannossa Jyväskylässä - Koistinen, Jenna (2018)
Tämän kansalaisyhteiskunnan asiantuntijuuden pro gradu -tutkielman tehtävänä on selvittää, ilmeneekö uuden julkishallinnan (New public governance) ja verkostohallinnan (network governance) mukaisia verkostorakenteita liikuntapalveluja tarjoavien organisaatioiden keskuudessa Jyväskylässä. Näitä verkostoja etsitään kaupungin ja paikallisen järjestösektorin omasta työskentelystä sekä niiden väliltä. Tarkastelun kohteena ovat toimijat, jotka työskentelevät työelämän ulkopuolella olevien aikuisten parissa ja tuottavat heille liikuntapalveluja. Yrityssektori on jätetty tutkimuksen ulkopuolelle sen laajuuden vuoksi. Verkostojen lisäksi tutkimuksessa tarkastellaan, millaisia liikuntapalveluita työelämän ulkopuolella oleville aikuisille on olemassa sekä kuinka olemassa olevia verkostoja ja liikuntapalveluja tulisi jatkossa kehittää.