"Sculpt a killer body": Representation of gender in Men's Health and Women's Health - Kanta-oksa, Sanni (2018)
Aikakauslehdillä on runsaasti vaikutusvaltaa, ja ne pystyvät helposti vaikuttamaan lukijoidensa ajatuksiin ja asenteisiin. Näkyvyytensä ansiosta ne pystyvät vaikuttamaan siihen, miten mistäkin asioista kulloinkin keskustellaan; toisin sanoen ne vaikuttavat vallalla oleviin diskursseihin. Erityisesti naisten- ja miestenlehdet pystyvät säätelemään sitä, minkä koetaan milloinkin olevan ajankohtaista kullekin sukupuolelle.