Eurooppalaisten maahanmuuttoasenteet : taustatekijöiden tarkastelua monikansallisella aineistolla - Kiuru, Atte (2018)
Euroopassa on viime vuosien aikana keskusteltu runsaasti maahanmuutosta. Euroopan Unionin yhdentymiskehityksen myötä alueen kansalaisten oikeus sisäiseen liikkumiseen on kasvanut, minkä lisäksi Eurooppaan kohdistuu sen ulkopuolelta saapuvaa maahanmuuttoa. Ajoittain kiivaana käyvän keskustelun myötä herää myös kiinnostus siihen, miten maahanmuuttoasenteet rakentuvat.