“Inconceivable!”: Analysing irony in the cult classic movie 'The Princess Bride ' - Autio, Terhi (2018)
Tämä kandidaatintutkielma tutkii kulttiklassikkoelokuvan ’The Princess Bride’ sisältämää ironiaa kirjallisen analyysin ja multimodaalisuuden kautta. The Princess Bride on vuoden 1987 Rob Reinerin ohjaama elokuva, joka perustuu William Goldmanin samannimiseen romaaniin. William Goldman on myös käsikirjoittanut elokuvan. Elokuva on romanttinen seikkailu fantasia, joka on myöhemmin saanut kulttiklassikon maineen ja noussut populäärikulttuurin ilmiöksi.