Pistämällä huumeita käyttävän asiakkaan hyvinvointi - Hiljanen, Ulla (2018)
TIIVISTELMÄ Pistämällä huumeita käyttävän asiakkaan hyvinvointi Tekijä: Ulla Hiljanen Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Sosiaalityö Pro gradu -tutkielma Jyväskylän yliopisto Ohjaajat: Kati Närhi ja Sirpa Kannasoja Kevät 2018 Sivumäärä 98 sivua + 5 liitesivua