"I'm having candy for dinner!": Characterization of Kimmy on Unbreakable Kimmy Schmidt - Nurmi, Sonja (2018)
Ihmiset kohtaavat fiktiivisiä henkilöhahmoja elokuvissa, televisiosarjoissa, kirjoissa, näytelmissä ja videopeleissä. Hahmojen tarkoitus on inspiroida, liikuttaa ja viihdyttää katsojia, ja usein hahmoihin voi olla helppo samaistua. Hahmot suunnitellaan ja luodaan huolellisesti, jotta ne olisivat mielenkiintoisia ja tunteita herättäviä. Tämän vuoksi hahmot, kuten ihmiset oikeassa elämässä, ovat ainutlaatuisia ja kompleksisia, ja siksi niiden tutkiminen on tärkeää.