Tietojärjestelmien ja Big Data-analytiikan hyödyt metsäteollisuuden liiketoiminnan hallinnassa - Paloniemi, Juuso (2018)
ABSTRACT Paloniemi, Juuso The benefits of ICT and Big Data-analytics in forest based industries business management Jyväskylä: University of Jyväskylä, 2018, 86 p. Information Systems, Master’s Thesis Supervisor: Pekka Makkonen