"Olemme lihaa ja verta, tunteita ja rakkautta ja surua aivan yhtä lailla kuin tekin" - Ihmisenkaltaisten kokema toiseus Erika Vikin teoksessa Hän sanoi nimekseen Aleia - Nieminen, Jasmin (2018)
Tutkielmassa tarkastellaan päähenkilöiden toiseuden ja ulkopuolisuuden kokemuksia Erika Vikin fantasiateoksessa Hän sanoi nimekseen Aleia. Kirjallisuuden kandidaatintutkielma. Jyväskylän yliopisto.