"Edelleen harmittaa etten sanonut mitään vaan poistuin paikalta." : opiskelijoiden kokemuksia seksuaalisesta väkivallasta yliopistokontekstissa - Rauhamäki, Emmi (2018)
Rauhamäki, Emmi. 2018. ”Edelleen harmittaa etten sanonut mitään vaan poistuin paikalta.” – Opiskelijoiden kokemuksia seksuaalisesta väkivallasta yliopistokontekstissa. Kasvatustieteen kandidaatintutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos. 31 sivua + liitteet.