Missiokriittinen esineiden internet viranomaistoiminnassa - Wiander, Teemu (2018)
Esineiden internet on uudenlainen, nousussa oleva, ICT-alan paradigma. Sen nähdään muuttavan merkittävästi eri toimialoja, tehostavan työntekoa ja uudistavan organisaatioita. Yleistymisen myötä myös viranomaisten kiinnostus esineiden internetin hyödyntämiseen on lisääntynyt. Viranomaisille sopivaa missiokriittistä esineiden internetiä ei ole kuitenkaan kovin tarkkaan määritelty toistaiseksi. Lisäksi ison kokonaiskuvan saaminen aiheesta on ollut hankalaa.