How gender affects gossip and conversation : examining the assumptions in Deborah Tannen's "You just don't understand!" (1990) - Poranen, Laura (2018)
Tämä kandidaatintutkielma käsittelee sukupuolta ja sen roolia erilaisissa kielenkäyttötilanteissa, erityisesti juoruilussa. Tutkimuksen tavoitteena on luoda ymmärrystä ja nostaa esiin niitä ennakkoluuloja, joita yhteiskunnassa vallitsee sukupuolia ja juoruilua kohtaan.