Interruptions in a political interview - Laitiainen, Jenni (2018)
Tutkimuksen tarkoituksena on lisätä tietoa poliittisissa haastatteluissa tapahtuvista haastattelijan tekemistä keskeytyksistä. Keskeytyksiä analysoidaan keskusteluanalyysin keinoin ja aineistona on kolme televisiohaastattelua. Haastattelut on litteroitu ja tutkimuksessani esittelen esimerkit niissä esiintyneistä keskeytystyypeistä.