An analysis of communicative exercises of two English workbooks from the Finnish middle school - Lyytikäinen, Lasse (2018)
Tämän tutkielman tavoitteena on selvittää kahden suomalaisen yläkoulun A1-englannin harjoituskirjan suulliseen kommunikaatioon keskittyvien tehtävien määrää ja laatua. Uusin opetussuunnitelma sekä yleinen kielenopetukseen liittyvä keskustelu tähdentävät kommunikoinnin ja suullisen kielitaidon tärkeyttä. Tämä tutkimus osaltaan selvittää näiden ideaalien toteutumista kahdessa englannin kielen harjoituskirjassa.