Virtuaalisesti läsnä : perheen merkitysten rakentuminen WhatsApp-perheryhmässä - Manneri, Tuija (2018)
Tarkastelen tutkielmassani perheensisäistä viestintää WhatsApp-pikaviestipalvelun perheryhmässä. Kuvaan ryhmän viestintää ja pohdin, mitä ryhmä jäsenilleen merkitsee ja miten perheen merkitykset ryhmässä rakentuvat. Teoreettisesti lähden ajatuksesta, että perheensisäinen viestintä on arkinen käytäntö, ja että perhe muodostuu juuri arkisissa käytännöissä.