Taisteluiden kuvaus Eerikinkronikassa : sukupuolihistoriallinen näkökulma hyvään soturiuteen keskiajalla - Martikainen, Aleksi (2018)
Kandidaatintutkielma taisteluista Eerikinkronikassa, johon sisältyy siinä esiintyvän soturiuden tutkiminen sukupuolihistorian näkökulmassa (maskuliinisuuden tutkimus).