Kyberterrorismin uhka Euroopassa - Laari, Tommi (2018)
Kyberterrorismi on nimetty yhdeksi maailman vakavimmista tulevaisuuden turvallisuusuhkista. Terrorihyökkäykset Euroopassa ja taistelu terroristijärjestö ISIS:iä vastaan ovat lisänneet kyberterrorismin saamaa huomiota Euroopassa ja lisääntyneen huomion myötä kyberterrorismin käsite on muuttunut vaikeammin ymmärrettäväksi. Tämän tutkimuksen tavoitteena on ollut selittää kyberterrorismia, sen muodostamaa uhkaa ja sitä, millaisena tämä uhka koetaan eurooppalaisten valtioiden näkökulmasta. Tutkimuksen päätutkimuskysymyksenä on ollut: Millaisena uhkana kyberterrorismia pidetään Euroopassa?