Vanhemmat ja kaverit 11-15-vuotiaiden urheiluseuraharrastuksen tukijoina - Kiviluoma, Tiina (2018)
Kiviluoma, T. 2018. Vanhemmat ja kaverit 11-15-vuotiaiden urheiluseuraharrastuksen tukijoina. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Terveyskasvatuksen pro gradu -tutkielma, 72 s., 3 liitettä.