"Moomma aiva liian vaatimattomia siihen nähären kuinka hyviä me ollahan" : tarkastelussa henkilöhahmojen luonteenpiirteet sekä huumorin osuus niiden kuvauksessa eteläpohjalaisessa murresarjakuvassa - Jäätteenmäki, Anna (2018)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastelen, millaisia perinteisesti eteläpohjalaisiin ihmisiin liitetty-jä luonteenpiirteitä käytetään hyödyksi Pöyrööt-sarjakuvassa. Lisäksi tarkastelen, miten huumoria on käytetty apuna luonteenpiirteiden kuvauksessa.