Kirjallisuuskatsaus johtaja-alaisvuorovaikutussuhteen tutkimukseen - Juurinen, Nina (2018)
Johtaja-alaisvuorovaikutussuhde on viestinnän ja vuorovaikutuksen kautta syntynyt ja muovautunut kahden osapuolen välinen suhde työpaikalla, jossa toisella on hierarkkista valtaa ohjata toista. Tämä opinnäytetyö on kirjallisuuskatsaus, jossa tarkastellaan johtajaalaisvuorovaikutussuhteen tutkimusta viestinnän näkökulmasta viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Tutkielman tavoitteena on systemaattisesti kartoittaa ja jäsentää viestinnän alan tutkimusta johtaja-alaisvuorovaikutussuhteesta.