Kodin ja koulun välinen kasvatuskumpanuus lapsen koulusopeutumisen haasteissa - Ala-Korpi, Johanna (2018)
Ala-Korpi, Johanna. 2018. Kodin ja koulun välinen kasvatuskumppanuus lapsen koulusopeutumisen haasteissa. Opettajankoulutuslaitos. Ohjausalan pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. 96 sivua.