Mä alan muistuttaa Brandoa Viimesessä Tangossa : populaarikulttuurinen intertekstuaalisuus Paperi T:n albumilla Malarian Pelko - Walden, Laura (2018)
Tässä tutkielmassa tarkastelen Paperi T:n Malarian Pelko –albumin lyriikoita, ja siitä nousseita populaarikulttuurisia intertekstuaalisia viittauksia. Intertekstuaalisuutta on tutkittu paljon, mutta musiikkilyriikoissa tutkimus keskittyy erityisesti rock-lyriikan alueella. Albumin saavuttaman suosion ja artistin saaman ”älykköräppäri”-nimityksen kautta on mielenkiintoista lähteä tutkimaan, millaista intertekstuaalisuutta rap-lyriikasta nousee.