Naisvankien näkemyksiä valvotusta koevapaudesta - Viitala, Minna (2018)
Tutkimuksen tehtävänä on selvittää naisvankien näkemyksiä valvotusta koevapaudesta sekä millaisia näkemyksiä naisvangit nostavat esiin valvotun koevapauden prosessista. Tarkoi-tuksena on tarkastella naisvankien valvottua koevapautta naiserityisyyden, marginaalisuu-den ja rikollisuudesta irrottautumisen eli desistanssin käsitteen kautta.