Vulnerabilities in the wild : detecting vulnerable web applications at scale - Laitinen, Pentti (2018)
Web-sovellukset ovat suosittu kohde pahansuoville hyökkäyksille. Yleisissä web-sovelluksista voi löytyä useita haavoittuvuuksia vuoden aikana, joten on tärkeää päivittää sovelluksia aktiivisesti, jos niihin tulee tietoturvapäivityksiä. Harvoin näissä sovelluksissa on kuitenkaan automaattisia päivityksiä, joten järjestelmien päivittäminen on usein käyttäjän harteilla. Jos järjestelmä joutuu hyökkäyksen kohteeksi, sitä ei pelkästään saateta käyttää sivuston omistajaa vastaan, vaan myös aiheuttamaan haittaa sen käyttäjille. Mikäli web-sovellusten päivitystavat olisivat paremmin tiedossa, voitaisiin päivityskäytäntöjä parantaa tämän tiedon pohjalta.