Alapään tiivisteen vuodosta öljynvaihtoviikkoihin : kuukautistabun vaikutus kuukautisasenteisiin ja -kiertoilmauksiin - Reijonen, Salla (2018)
Tämän tutkielman aiheena on kuukautistabun näkyminen kiertoilmauksien käytössä, affektisuudessa sekä puhumiseen liittyvissä asenteissa. Tutkielma pyrkii selvittämään kuukautistabun olemassaoloa kyselytutkimuksella. Aineistona tutkielmassa toimii 787 kyselylomaketta, joiden analyysissä hyödynnettiin monimuotoisesti kvantitatiivisen analyysin eri keinoja, kuten luokittelua sekä vertailua. Kyselyssä vastaajat saivat arvioida omaa asennettaan kuukautisista puhumiseen sekä määrittää kiertoilmausvaihtoehdoista ne, joita käyttävät. Tämän lisäksi tutkielmassa selvitetään kiertoilmausten käytön syitä sekä ilmauksien affektisuutta.