La situation du Congo vue par Baloji dans 'Tout ceci ne vous rendra pas le Congo' - Kavilo, Minna (2018)
Tutkielmassa tarkastellaan kongolaisbelgialaisen rapartisti Balojin kappaleen Tout ceci ne vous rendra pas le Congo sanoituksia diskurssintutkimuksen keinoin. Baloji on tunnettu varsinkin Belgiassa, ja hän on voittanut lyriikoillaan useita palkintoja. Työn tarkoituksena oli selvittää, kuinka kappaleessa representoidaan Kongon tilannetta sekä kongolaisia. Lisäksi tutkittiin, onko Balojin näkökulma tilanteeseen rakentava hänen taustansa ansiosta. Analyysiosio jaettiin kolmeen osaan: Kongon tilanteen representaatio, kongolaisten representaatio sekä erot, joita Baloji näkee itsensä ja maanmiehiensä välillä.