Ylipisto-opintojen merkityksellistyminen vertaisohjauksessa - Huhtaniemi, Aleksi (2018)
Huhtaniemi, Aleksi. 2018. Yliopisto-opintojen merkityksellistyminen vertaisohjauksessa. Erityispedagogiikan pro gradu –tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos.