Management practices in Finnish manufacturing establishments : evidence from FMOP - Ohlsbom, Roope (2018)
Edistysaskeleet aineiston keräämisessä ovat nostaneet johtamiskäytännöt esiin osana vastausta kysymykseen tuottavuuseroista. Kvantitatiiviseen kyselytyökaluun perustuvat tutkimukset ovat löytäneet kumulatiivista näyttöä johtamiskäytäntöjen kyvystä selittää tuottavuuseroja. Kyseisen työkalun nimi on Management and Organizational Practices Survey.