Kestävyys- ja teholajiurheilijoiden kuormittuminen ja kuormittumisen seuranta lyhyellä aikavälillä - Nikola-Määttä, Sanna (2018)
Nikola-Määttä, Sanna (2018). Kestävyys- ja teholajiurheilijoiden kuormittumisen seuranta lyhyellä aikavälillä. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Liikuntafysiologian Pro-Gradu -tutkielma, 69 s.