Tuottajaksi tuottajan paikalle - Hänninen, Viljam (2013)
Tutkimukseni kartoittaa Laululaari 2 –lastenlevyn tuottamista ja rooliani siinä ensikertalaisena tuottajana. Pyrin selvittämään lukijalle levyntekoon kuuluvia vaiheita ja valaisemaan projektin kulkua. Tutkimuksessa perehdytään levytuottajan rooliin, päiväkirjamerkintöihini perustuvaan projektin kuvaukseen sekä tehdään yhteenveto levytuottamiseen ja projektin vetoon liittyvistä seikoista.