Draamaopettajuuden ytimessä : opettajien kokemuksia opettajuudestaan ja ammatillisesta identiteetistään - Kuvaja, Tinja (2018)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää mitä draamaopettajuus on ja millainen on draamaopettajan identiteetti sekä miten ne kehittyvät. Teemaa lähestyttiin draamakasvatuksen teorioiden ja identiteettitutkimuksen viitekehysten kautta. Näiden avulla pyrittiin hahmottamaan draamaopettajuutta ja sen merkitystä draamakasvatuksen aseman kehittämisen kannalta.