Maximal fat oxidation during exercise in monozygotic male twins : effect of physical activity and association with insulin sensitivity - Karppinen, Jari (2018)
Identtisten kaksosmiesten maksimaalinen rasvanhapetuskyky liikunnan aikana : fyysisen aktiivisuuden vaikutus ja yhteys insuliiniherkkyyteen.