Kehitysvammaisten osallisuus asumisratkaisuissa läheisten kuvaamana - Kähkönen, Niina (2018)
TIIVISTELMÄ KEHITYSVAMMAISTEN OSALLISUUS ASUMISRATKAISUISSA LÄHEISTEN KUVAAMANA Niina Kähkönen Sosiaalityö Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Pro gradu -tutkielma Jyväskylän yliopisto Ohjaajat: Professori Marjo Kuronen ja yliopistonlehtori Maritta Itäpuisto Kevät 2018 Sivumäärä: 74 sivua, 3 liitettä Liitteet 3