Lapsiperheiden köyhyys sosiaalityöntekijöiden käsityksissä - Heinonen, Kirsi (2018)
Pro gradu -tutkielmani tehtävänä on selvittää aikuissosiaalityössä työskentelevien sosiaalityöntekijöiden käsityksiä lapsiperheiden köyhyydestä. Tutkimuksen tarkoituksena on tarkastella, miten aikuissosiaalityössä työskentelevät sosiaalityöntekijät jäsentävät lapsiperheiden köyhyyttä ja ylisukupolvisen köyhyyden uhkatekijöitä sekä kohdataanko aikuissosiaalityössä ylisukupolvista köyhyyttä.