Informaation piilottaminen draamasarjassa Lost - Vyyryläinen, Urho (2018)
Tarkastelen tässä tutkielmassa Lost-draamasarjassa (USA 2004–2010) esiintyvää informaation piilottamista. Esittelen sarjasta poimimieni esimerkkien avulla niitä kerronnan keinoja, joiden avulla sarja viivyttää tiedon paljastamista katsojalle. Pohdin myös piilottamisen ongelmia sekä etuja.